Dagbog Team No Name D.10.03.08

På Møn efter laks!

Da jeg ikke kunne komme ud i week grundet de sædvanlige vindproblemer tog jeg mandag chancen og stolede på Dmi og tog til Møn for at se om der var laks. Jeg skulle dog overbevises af dmi så studerede den hele formiddagen og kom derfor sent afsted og fik først sat grejet kl. 12:00.

Turen gav 1 havørred på hele 6,6 kg og derudover en mistet men laks det var der desværre ikke ;-)

  

På turen skulle de nye blyfrie downrigger lodder afprøves.
Så nye at de ikke er kommet i handlen endnu, meeeen Jagt og Fiskerimagasinet, kbh får en lille levering i denne uge kan jeg da oplyse ;-)

Smarte ser de ud men virker de???

Denne vejer 4,5 kg og er en prototype. Den rigtige kommer i første omgang til at veje 5,0 kg. De er udført i plast med fyld af stål så de skader heller ikke båden og mister ikke malingen.

 

 


Ja faktisk. De virkede rigtig godt. Jeg fiskede med denne i 55 fod dydbe og trods meget strøm så gik de helt fint ned. Jeg kunne faktisk ikke se forskel på dem og de alm. blylodder. Denne "Deep Seeker" er Glow - Altså den lyser under vandet og det skal jeg love for den gjorde. Da det senere på dagen blev gråvejr kunne man rigtig se det når den blev sænket ned i dybet.

En fantastisk nyhed i disse blyfrie tider og endelig et alternativ der virker.


Ja desværre var det en nedgænger. Hele 86 cm lang og en vægt på 6,6 kg. Hvad den ikke havde i skønhed det havde den da så i vægt.
Fisken blev hurtigt vejet og fotograferet og så genudsat.
Bemærk iøvrigt de garnskader den har under gællerne!

Masser af fødefisk var der.


 


Her lidt flere!!

 

Ja der blev også tid til at lege lidt med undervandskameraet.

Endnu et billede af kameraet.

Det var meningen det skulle bruges til at sænke i dybet for at se hvad alle de fødefiske stimer var men der var store bølger så droppede det igen. Måske næste gang for spændende er det at se hvad der er under båden med et rigtig kamera.

 

 

 

Til top