Dagbog Team No Name og Team Mette D. 06.01.08

Team No Name bagerst og team Mette forrest...

Team Mette og Team No Name var efter alt blæsevejret taget en tur i bugten for at forsøge sig efter en ørred. Vejret var meget gråt men dog tørt og der var ikke så meget vind.

Ved søsætning af bådene så vi straks at vandet var meget grumset og med meget lidt sigt. Vi håbede det ville blive bedre længere ude i bugten men ak det gjorde det desværre ikke. Optimismen og lysten var hurtigt krybet ned på et minimum men vi forsøgte nu alligevel et par timer. Der var vel en sigtbarhed på ca 20 cm selv vi brugte store blink og andet der kunne tiltrække opmærksomhed.

De gode fangster i Køge Bugt den sidste måneds tid har desværre også resulteret i at erhvervsfiskerne her bombarderede de gode pladser med garn. De var da også meget aktive idag. Mødte 4 erhversfiskere der var ude og røgte garn og mon ikke det plumrede vand er optimale forhold for dem og deres garn!!

Nå men summasumarum blev desværre at vi ingen fisk fangede men enrød varm pølse blev det dog til. ;-)

Et par billeder fra turen:

Freddi nyder en dåse vand.Team No Name med kummefryseren ombord.
( Det i det gule)

 

Ingen fisk men kummefryseren (gasten) havde sørget for at medbringe inventaret fra pølsevognen, så selvfølgelig skulle vi da have en varm pølse.Ja vi inviterede selvfølgelig også Team Mette på en rød pølse med brød.
Freddi forsøgte med "Teasere" i form af en masse spinnerblade men gav heller intet.

 

Så tror jeg da fanden vandet var så grumset..

 

 

Til top