Dagbog Team No Name D.05.07.08

Havde planlagt en tur i det fine vejr efter fladfisk for at se om vi kunne fange nogle nede i smålandsfarvandet. Vi sejlede ud fra Sakskøbing havn. Efter at have prøvet et par steder uden det store held sejlede vi længere og længere mod langelandsbæltet og endte da også med at fiske i langelandsbæltet ved Onsevig havn. Her fik vi 5 fladfisk, alle rigtig tykke indenfor rimelig kort tid. Så vendte strømmen og gik mod vinden hvilket resulterede i vi lå bom stille resten af dagen og vi fangede ikke så meget som en enkelt mere efter strømmen vendte.

En fin dag med masser af sol og så fik vi brændt en masse benzin af ;-) Sejlede denne dag nemlig hele 59 sømil. Min nymonterede brændstofmåler fra Garmin viste et forbrug på 64 liter...
Ved en fart på 26 knob/4100 omdrejninger og 2 mand ombord brugte motoren 1,0-1,1 liter pr. sømil.

Krebs på vej til angreb mod kameraet!!!'

Fik også tid til at lege lidt med undervandskameraet, hvilket var meget spændende at se bund strukturen når nu man var på helt nyt territorie. Vi så mange krebs og muslinger der lå åbne og kiggede på os ;-)

Kvaliteten når man ser den direkte på skærmen er betydelig bedre end disse billeder som er taget med digitalkamera af skærmbilledet, hvilket resultere i forstyrrelser/uskarpe billeder.

Disse billeder er taget på 9-12 m. vand.

Men faktisk meget underholdende og sidde og studere bunden hvor man fisker..

   

 

 

 

 

 

Til top