Dagbog Team Mette, Anja, Belize og Bamseline D.15.04.18

Beretning fra Team Bamseline:
D.15-4 Bamse-Line på Møn i ”HOT TUNA”
En dag med meget tåge på 40 meteren, for at kunne fiske var radar et most. Dagens status, en rigtig fin Laks til gæsten Jan K. 14,3 Kg. (En ny trolling fisker er født…)

Søren Gullacksen

Beretning fra Team Marie:
Var på vandet Søndag D. 15 April fra Klintholm. Vejret var lidt blæsende i klintholm og en del tåge, men jeg tager syd over. Tågen bliver ikke bedre jo længere vi kommer ud, men fiske skal jeg.

Tågen tager til i løbet af dagen. 

Jeg havde sat 2 stænger og da jeg står med den tredje stang i hånden begynder den at løbe ud. Den tog udløb i 10 sek. så slap den igen desværre.
Efter 25 min fiskeri er der udløb på en ny stang og der kom en 4,3 kg laks i båden. efter et par timer kom der en 5,1 kg op blot 1/2 time senere var der udløb igen, den kæmpede noget mere og det var en 8,2 kg der kom i båden.
Jeg mistede 3 andre den sidste jeg mistede var da jeg var ved at pakke sammen sidst på dagen, den lignede en 10+ som smuttede lige i net kanten.Beretning fra Team Belize:
Efter 3 dage med kraftig østenvind skulle 40 meteren igen prøves af. Vi startede ved separeringen og endte ved møllerne, og eneste fangst var en laks på 60 cm. Stort set hele dagen foregik i tæt tåge.

Med venlig hilsen

Michael Høj

Beretning fra Team Anja:
Var på Møn søndag. Startede med at pilke et par torsk og sild. Der var dog alene meget små torsk, så sejlede ud syd for møllerne og prøvede her og ned til separeringen og ud langs denne, tilbage og ind til ca. 35 meter. Mærkede intet. Så det blev ikke bedre af at prøve med en sild.

Det var efterhånden blevet meget tåget så turen hjem var med næsen i skærmen da der vel kun var 50 meters sigt.

Jan

Beretning fra Team Mette:
Hej
Igen en god dag i østersøen størst på 10,2 kg
Freddi

 

 

 

Til top