Dagbog Team SEP, Mette, Dino, Marie og Anja D.06.01.18

Beretning fra Team Mette:
Hej
Lidt fisk blev det til i dag. Fik også prøvet de nye Altum hjul og må sige det spiller.
Freddi
Beretning fra Team Anja:

Anja på tur fra Møn 6. Januar 2018 En tur i fint, men lidt gråt vejr. Enkelte byger og om eftermiddagen tiltagende vind. Det blev til en del små torsk fra dipsy diver og nedad, samt en laks på 4 kg. På det ornitologiske var der besøg af en sule, som jeg ikke mener at have set før
Beretning fra Team SEP:
Stæren og SEP efter LAKS
Jeg foreslog jo STÆREN som nyt medlem i NB bådene og vil da gerne følge op med en lille personbeskrivelse – som vist bedst illustreres ved de første to af de vedhæftede billeder. Der er så ikke helt rigtigt – før han falder i søvn skal han have madpakke og øl.

Vi mødtes aftenen før og tog til KLINTHOLM for at overnatte i båden og lægge taktik. Det så ud som stille vejr til ca kl 1600 hvorefter det ville friske op. Derfor var planen at trolle ved 40 meteren så længe som muligt og derefter trolle indad ved 15 tiden.

Planen blev holdt og var fin. Fiskene kom i dobbelthug til STÆREN på en af turens sidste sømil. Vi havde ellers været 40 meteren rundt.

//SEP


Beretning fra Team Dino:

Skulle lige ud og se om jeg kunne gøre det bedre end sidste gang jeg var på Møn men ak. Dagens eneste laks var dårlig nok til en pinde mad . Det er ikke lige frem en imponerende start på den nye lakse sæson. 😭
Hilsen Dino


Beretning fra Team Marie:

Team Marie var en tur på vandet efter laks fra Klintholm. Ingen laks denne dag, kun 3 små torsk og et enkel hug.

Første tur efter laks i den nye båd, men ingen bådrekord denne gang.

Super vejr på vej ud men bølgerne tog lidt til så vi pakkede sammen ved 15 tiden.

 

 

 

 

 

Til top