Dagbog Team Mette Ultimo August 2017

Så blev det endelig tid til årets tur til Kroatien efter tun J

Vi startede hjemme fra Næstved fredag den 18.august – den første overnatning sket i Tyskland – i regnvejr L og den næste skulle vi så have i Kroatien, men hele vejen gennem Østrig og Solvien regnede det, så chaufføren besluttede at vi kørte resten af turen. Vi ankom i Jezera lørdag aften kl ca 22.30 – godt trætte, men vejret var skønt J

De første par dage blev brugt på sejltilladelse og ”blæsevejr” og sightseeing. Derefter stod den så ellers på fiskeri lige til vi skulle hjem igen den 1.september – dog kun afbrudt af en enkelt ”blæsevejrsdag” ….

Tilltrods for at vi gjorde et rigtig ihærdigt forsøg (rigtig lange dage på vandet) på at fange tun, så lykkedes det bare ikke for os i år, at fange en eneste L Skipper fik dog den en sværdfisk (155 cm fra sværd-spids til hale), en haj (ca 175 cm samt en på ca 70 cm), guldmakrel samt en enkelt rokke – så han kunne derved føre noget nyt på sin liste over arter J Vejret var bare dejligt alle dagene vi var dernede – solen skinnede hver eneste fra en skyfri himmel og enkelte dage, var det over 35 grader ude på vandet (så varmet at parasol måtte op).

Turen hjem fra Kroatien bød på rigtig meget regn, så meget at vi valgt og tage hele turen hjem til Næstved i et træk, dog kun afbrudt at et par timers søvn til chaufføren i bilen på en rasteplads i Tyskland.

 

 

Til top