Dagbog Team Mette, SEP, Ronja på Møn D.22.03.16

Beretning fra Team Mette:
Super fiskeri ud for møn i dag (tirsdag)
22 laks var forbi båden 3 største ver over 10 kg med 15,2 kg i top
igen var det små blink fra Rhino der spillede
Freddi

Beretning fra Team Ronja:
Lørdag var jeg ude. Havde håbet på en fødselsdags gave, i form af en pr.
Men vejret var ikke med. Det blev kun dårliger og dårliger. Så måtte bruge 2 timer på at sejle tidligt og tomhændet i havn. Suk!!!
d.22 skulle der så tages revanche.
Vejret kunne ikke blive bedre, og forhåbningen om en god fisk (+10) på vej mod 40m blev hurtig realiseret.
På trods af jeg var lidt sent afsted, grundet Michael vores meget vendlige havnefode lige ville have gebyr for havnepladsen, og div. ting og sager der skulle på plads (tanken skulle fyldes osv.) før jeg kunne komme afsted havde klokken ikke rundet 10 før 2 flotte laks på 13,5 og 11 kg lå i kassen. SÅDAN.
Ikke meget senere på dagen havde jeg virkelig troen på at min pr. ville rykke et skrit op mod drømmen om en over de magiske 20 kg.
Over radioen kort for inden, havde lydt om melding om en på 19 kg lidt syd for hvor jeg lå. Så da et meget voldsom udløb der næsten tømte hjulet i første løb, troede jeg på det.
Drivankeret blev smidt, for at sænke bådens fart, mens det andet grej blev flået ind.
"Det kostede så en sideplaner."
Med ca. 1400 fod på hjulet fra start, og en tæller der havde rundet 1250 var det vist i sidste øjeblik jeg fik stangen i hånden og begyndte at vinde line.
Spændende var det, da en anden båd havde kurs lige bag mig.
Så med arme godt tilsyeret og nærmest som gele, og åndedræt der dårlig kunne fremkalde et (Ronja kalder dig i den hvide og grå båd der sejler lige bag mig.....står med en god fisk, hver vendlig at holde afstand) greb jeg den håndholdte vhf, og kaldte op.
Han forstod og ændrede kurs, og tak for det.
Da endelig fisken kom til nætning, viste det sig at krogen sad i siden på den. Så det gjorde det noget besværlig.
Men op kom den.

Nogen vil måske mene at sådanne burde genudsættes, grundet den ukorrekte krogning, men en fisk på 12,5 kg passer perfekt til min rygeovn, og en lige mellem øjnene og op i kassen kom den.

Senere mistede jeg en, fordi jeg ikke troede den var så stor, men det var den.
Men skyld!!!

Og nogle stykker tog lige nogle 100 fod og så var det det.
Et par stykket kom op og ligge ved siden af i kassen, og dagen endte med en fantastisk sejltur hjen igen til plads nr. 19 i Klintholm havn, med 4 stk over 10 kg, og en lige under.
Fantastisk dag.

Ronja

Beretning fra Team SEP:
SEP på sejltur – men prøvede da at fiske :-)
Tirsdag den 22 var absolut ikke min dag. Jeg havde ALT i vandet i forskellige kombinationer og med forskellige hastigheder fra 1,8 knob til 2,7. Fiskede konstant med 12 stænger men men men….. Medens andre havde fantastisk fiskeri tog jeg en nul bon.Svært , når man er blevet vandt til på tidligere ture at have mellem to og seks fisk i kassen.
På den anden side er det godt at blive mindet om at man ikke er verdensmester –…. endnu.
Koden så ud til at være ”afdæmpede farver på små blink – og mine 30 TOBI, Løjer, den stive og diverse woblere skulle da møde det krav?
Billederne er hvad jeg og gasten badede den dag.

Tak til Freddi for online vejledning – god stil.

 

 

 

 

Til top