Team Madelung, Mette, No Name, Anja, Odin, Ronja, Bamseline, Njord D.10.04.11

Beretning fra Mette:
En dag hvor der først kom gang i løjerne sidst på dagen største fisk blev 8 kg. Freddi

Beretning fra No Name:
Aaarrrrgggggggghhhhh - Nulbon - Øv! Ca 50 både ude. Mange fik som mig nulbon. Satsede i kondomet hele dagen. Fint med fødefisk men ingen laks.

Beretning fra Madelung:
På vandet i dag den 10/4 2011 sammen med en HEL masse andre – heraf ca 50% af Næstvedbådene. Dog manglede min gast: Ulrik ”Jeg har drukket mig i hegnet så jeg kan altså ikke” Holm J.
Det blev til en nulbon  - ikke engang en torsk kunne det lykkes at vriste ud af en 2-3 grader kold Østersø. Til gengæld var vejret helt fantastisk.

 Det nye slæbested er super men kors hvor er det besværligt når man er alene!!! I med båden - Ligge den til en eller anden bro. - SPURTE tilbage til bilen og køre den halvvejs til Borre - Gå tilbage.

 Og når så man kommer ind…. Samme tur med modsat fortegn…. Om ikke andet giver det noget motion J. Desværre ingen billeder.

Beretning fra Bamseline:
Forsinket beretning, da jeg kom sent hjem…

Bamseline, var ved Rügen, Det blev til en enkelt laks på 4kg, fanget på en Apex, og 2 mistet på brisling. På radioen blev der talt om en del laks til de mange tyske både der også var på vandet. Ellers en rigtig dejlig dag på vandet. (Jeg fik desværre ikke noget billede)

 Mvh, Søren Gullacksen

Beretning fra Anja:
Jeg fik også en nulbon, var ved 40 meteren.
Mvh, Jan

Beretning fra Odin:
Måtte også tage til takke med en nulbon!

Beretning fra Ronja:
En fin dag på havet. Gasten (min far) stod for dagens fangst. En lille laks på 2,7kg
Ronja

   
   

 

 

 

 

 

 

 

Til top