Team Mette og No Name D.02.04.11


Beretning fra Mette:

En dag hvor det var rart med en rader og ais det var mega tåget hele dagen størst fisk i dag var 5 kg.

PS: Hvis nogle af jer har gamle mobiltelefoner liggende i ikke bruger så kan Kim vist godt bruge dem for han bruger dem åbenbart til at tage vandprøver med i havnen :-)

Beretning fra No Name:
Ja som for de fleste måtte vi trække en nulbon idag. Fiskeriet var meget svært. Ingen tvivl om at fiskene er der for vi så dem på loddet men åbne munden ville de bestemt ikke. Ud af ca 12 både fik kun 2 fisk og kun mindre fisk.

Beretning fra Ronja:

Var for 2 uger siden en tur på Skovshoved havn for at konstater at min gamle Honda ikke kunne starte (starteren var gået).
Så en ny 90HK Suzuki er nu monteret og indsejlet på vej ud til 40m på Møn d.02-04-11
Det var en svær dag at få fiskene i tale, 2 stk nab der var overstået på 2sek var hvad der blev tilbudt mig.
Også en meget meget tåget dag.
0 fisk
0 billeder

Beretning fra Martha:
Så skulle der fiskes laks og turen gik til Møn, ud til 40 meteren. Denne dag var der ingen vind, men til gændgæld var det meget tåget og det var ikke ret spændende at sejle derude. Radaren blev flittigt brugt! Der var også lige et fragtskib som kom lidt for tæt på. Uhyggelig oplevelse!
Desværre skete der ikke meget rent fangstmæssigt. Hørte kun om lidt mindre fisk fra andre både. Så ingen skæld i båden denne dag, men det er bare og klø på igen næste weekend, hvis ellers vejret er til det.
 
erik.

Billeder fra Team Martha:

Ja der var vist en der ikke har set på sin radar......

 

 

 

 

Til top