Team Kewi D.14.10.11

Hej
Fredag d. 14/10 tog Team Kewi til Agersøsund, med en arbejdskammerat og svigermors mand.
Vi trollede efter en ørred, dog uden held og tog derefter over ved spejderhytten, hvor jeg regnede med at få lidt torsk.
Der var også masser af torsk, dog flest i den for lille ende. Senere skiftede vi plads og her skal jeg love for at der var gang i sagerne.
Torskene var simpelthen helt oppe i overfladen og vende. Vi drev med ca. 1,5 knob og måtte derfor sejle tilbage, for at finde torskene.
Vi sejlede efter dem vi kunne se på lang afstand i overfladen og med en stang med et toby blink ude, for at se om jeg kunne få en på dennne måde.
Det blev en på 2 kg. Vi fiskede på 60 fods dybde, men fangede de største i 35-40 fod. Her sænkede vi bare grejet ned og holdt det helkt stille, uden at pilke og det var rigtigt effektivt. Det er ikke lige den måde jeg plejer at fiske på, men vi skulle jo også have vores med bedbragte mad og derfor kunne grejet ligesågodt være ude.
Det blev til ialt 25 torsk med hjem og vel 3 gange så mange genudsættere og en dejlig dag at tænke tilbage på. Det var iøvrigt totalt havblik på et tidspunkt og vi sad i kun T-shirt
Med venlig hilsen
Team Kewi

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top