Klintecup 2018 d. 30-31.03.18

Beretning fra Team Blue Bird:
Endnu en lækker Påskecup, Klintecup'en er overstået og i godt selskab.
Der blev kæmpet med at få båden klar og egentlig bare komme ud fra matriklen. Oliefyret blev renoveret, klar til at modstå påskefrost og snestorm og ny kølekasse blev monteret, klar til at rumme storlaksen.
Torsdag blev brugt til klargøring på havnen og modtagelse og hygge med Team Mjølner, som havde taget de knapt 75 sm ad søvejen fra Helsingør.
Fredag gik starten 0800 i flot solskin og frisk nordlig vind. Der blev kæmpet hele vejen fra Møn til 40 meteren med grejet sat. På trods af det bedste Grizzly grej og Garmin udstyr, lykkedes det os ikke at overliste storlaksen denne gang. Heldigvis var andre mere heldige, og nogen havde enda taget på langfart med 3 timers sejllads fra Klintholm.
Lørdag blev konkurrencen aflyst pga. for meget vind, og præmieoverrækkelsen kunne derfor forberedes med et vildt imponerende præmiebord fra vores trofaste sponsorer.
Alle dage blev vi særdeles godt opvartet med god mad og værtskab hos teamet bag Marina Park.
Team Blue Bird takker for endnu en god Klintecup.

Beretning fra Team Viola:
Deltog også i klintecuppen sammen med fruen i påsken. Igen i år viste vejret sig ikke for den bedste side. Men sgu altid hyggeligt at snakke med jer andre trolling nørder på havnen. Vi fik da skæl i båden og fik en 5 plads i HØ. igen i år et godt arrangement.

Beretning fra Team Ronja:
Deltog sammen med Peter (Dino) til klintecop 2018. 

Ikke meget at skrive om fangstmæssig. 
0 👎
Da båden igen skulle på trailer igen, efter at have ligget i havnen nogle dage, var der en eller anden der havde taget MIN lygtebom med sig hjem. 
😈
Den er endnu ikke fundet, men er meldt stjålet hos politiet.

Håber at  fiskeriet, og ikke mindst slutningen på et ellers super godt afholdt stævne,  bliver bedre for Team Ronja i 2019. Beretning fra Team Jeanne dÁrc:
Deltog fredag i Klintecup Møn sammen med John Jørgensen fra Team Svanen, desværre en nul-bon for vores andel. Men det var nu også svære betingelser med grumset koldt vand og vind/dønninger. Dejligt at kunne sidde under sprayhoden i dejlig varme fra det nye fyr men pisse irriterende at kunne se på Garmin Panoptix’en at der kom følgere op til blinket, men John fik lidt motion med at løbe ud og køre downrigger op og ned😉

Med fiskehilsen

Jørgen ”Team Jeanne d’Arc”Beretning fra Team SEP:
Hjemme igen efter KC sammen med STÆREN. Vi prøvede det meste og havde en god fisk som slap 10 meter bag båden pga. linekludder – men det gælder jo som bekendt ikke!

Godt arrangement – men vejret var ikke med dem som bekendt. //SEP

Beretning fra Team Belize:
Belize til Klintecup uden held med de blanke, og uden kamera 😉

Med venlig hilsen

Michael Høj

 

 

 

 

 

 

 

Til top