Dagbog Team Jeanne d’Arc og Gnavpot D.03.10.15

Der var igen i dag lovet kanon fiske vejr, og da jeg skulle have været på job er det jo godt at have gode kollegaer der kan tage over:)

Igen i dag var det Langelandsbæltet og Hvarre sats der galt, alene i båden da dem jeg ringede til skulle enten på jagt eller til familiesammenkomster. Team Garmin båden med Stoffer, og gaster SEP og Peter Dan fra Onsevig var også på vandet og vi havde aftalt en samlet strategi, som så sidst på dagen viste sig at have været den rigtige, selvom det til tider havde været svært med stærk strøm fra forskellige retninger men med let vind.

Vi havde det samme gode fiskeri som SEP og jeg havde haft først på ugen og det resulterede i fine fisk i begge både. Dette var både Pig/slethvarre, skrubber, rødspætter, issing og flotte store makrel. Og som Peter Dan sagde, de fangster her havde ryddet hele præmiebordet i DM i fladfisk:)  

I Garmin båden blev der landet både skrubbe og rødspætte omkring de 1,5 kg, men ellers generelt lå deres og mine på omkring kiloet. Hvarrerne lå ligeledes på lige under kiloet og op til ca. 1,5 kg.

En rigtig god dag på vandet i godt selskab, hvor der blev serveret grill pølser med tilbehør fra Garmin båden, det er råhygge:)

Jeg var taget hjemme fra om morgenen kl. 05.00 og kl. 20.00 landede jeg igen i Fensmark, godt og grundig træt.

Fiskehilsen

Jørgen Team Jeanne d’Arc

 

 

 

Til top