Dagbog Team Hansen D.24-25.10.09


Chili con carne, lavet på bacon, løg, chili, hvidløg og rester af en pølse serveret på stranden. Smagte henrivende. Der kom i øvrigt en hel del strandgæster, hvoraf en mente, at dette måtte være det helt optimale liv, med hygge, god mad og la.....ngt væk fra konen!!!!

Jeg var i weekenden på klubtur med Hvidovre Sportsfiskerforening, hvor 30 medlemmer af Hvidovre Sportsfiskerforening var forsamlet. Med udgangspunkt i en feriekolon i Rørvig, havde vi en rigtig god og hyggelig tur, hvor især det sociale var i højsædet.
M.h.t. fiskeriet, så havde vi en hel del fisk på land, men mange af disse var undermålere. Vinderfisken blev taget på Asnæs af Per,
og var på 50 cm. Fanget på flue.

Fiskehilsen

Søren


Billede viser Rasmus i gang med affiskning af rev med flue. Fiskeriet gav iøvrigt Rasmus en fisk på nøjagtig 38 cm. Dette bekræfter blot, at Rasmus er den rette formand for " Team " 38. Team 38 er et team der har specialiseret sig i fangst af fisk på nøjagtig 38 cm. Jeg er i øvrigt selv blevet medlem af Teamet !!!


Rasmus med tophue, fisk på 38 cm og hygge under en pause i fiskeriet.

 


Per med vinderfisken på 50 cm. Taget på flue på Asnæs.Underholdning var der også sørget for, så det blev først ud på de små timer vi kom i seng.

 

 

 

 

 

Til top