Dagbog Team Hansen til TMB 2017

Vi ankom til Rønne tirsdag morgen, så
Vi havde god tid til at falde på plads. Turen startede med en kontrol af politiet da vi kom af færgen, herunder en tur på vægten. Her var vi lidt spændte da vi endnu ikke har været på vægt med det nye sæt. 1640 kg på akslen blev den målt til, uden alt for meget udstyr og med halv tank. Så sættet kan fint stå på en 1800 kg trailer, hvis bare man har noget af udstyret i bilen :)

Da vi ankom til Tejn blev båden smidt i vandet, og vores radar skulle ses efter af garmin. Vi havde problemer med at den mistede forbindelse efter nogle minutter. Umiddelbart efter ankomst til Tejn kom mekaniker Toke fra Garmin ombord på båden.  Toke kunne konstatere, at der var et problem med vores radar, og den blev derfor afmonteret. Efter ca. 30 minutter kom Toke tilbage med vores radar og den blev monteret og afprøvet. Vores radar har bare kørt som den skal under hele TBM. Se det er service der vil noget, og hvor bliver man dog glad for, at ha en Garmin radar med den service. Tusind tak til Garmin ved Søren Westh og Toke for udstrakt hjælpsomhed og service.

Onsdag var første dag på vandet, konge vejr, med sol, let vind og god gang i vandet, men ingen fisk eller tilbud til os. Da det er første år for os skulle vi lige lure fiskeriet af, og på trods af en halv dags fiskeri blev vi på øst siden af øen. Fine lodninger ud for lille fyr.

Torsdag-fredag ligeledes kongevejr med sol og svag vind. Her prøvede vi langs kysten på vest siden af øen fra Hasle til Rønne på 100-140 fod vand. Rigtig fine lodninger både stimer men også bananer. Heller ingen fisk til os, men der blev taget fine fisk i området.

Lørdag var der lidt mere vind fra øst og overskyet. Vi prøvede ligesom de forgange dage områder ved Hasle til Rønne. Især området omkring Rønne var der nogle vilde lodninger. Efter 1 times fiskeri fik vi et tilbud på den end sideplaner med et Tobi salmo blink. Et udløb på knap 100 fod var alt hvad det kunne blive til, så var den væk.

Alt i alt en rigtig god tur og et godt arrangement. Vi prøver igen næste år.

Mvh. Team Hansen

 

 

 

 

 

Til top