Team Hansen D.30.04.11

Her er lige en lille beretning fra møn.

Lørdag den 30/4 skulle vise sig at blive en kanon dag for Andreas og jeg.

Efter ca 25 minutters fiskeri får vi et meget, meget hårdt hug på riggen i 30 fod. Fisken tar 820 fod i første udløb. Fisken tar efterfølgende 3 udløb med fuld skrue, så vi bliver nødt til at sejle fisken op 3 gange, for ikke at få tømt hjulet for line. Efter ca. 35 minutters hård fight har vi en flot, flot laks i båden på 15.7 kg. Hvilken start på dagen.

Vi fisker videre,  vinden lægger sig i løbet af dagen, og vi prøver et par pladser, der tidligere har givet fisk.  Vi får et dobbelhug på riggen i 15 og i 30 fod. Den ene står af efter 30 sekunder, den anden mister vi ca 4 meter fra båden. Den havde i øvrigt taget en blæksprutte fisket foran en Big Ed.

Efter ca. 1 time får vi endnu et kanonhug på riggen, i 40 fod. Denne fisk vælger, i modsætning til den første, at svømme direkte imod båden, så vi troede på et tidspunkt, at vi havde mistet fisken. Igen en spændende fight, hvor fisken viste, hvad den indeholdt da den kom tæt til båden. Her tog den flere udløb mod bunden for fuld udblæsning.

På vej i havn får vi en fin laks på 4,3 kg.

En uforglemmelig dag i lakseland.

Fiskehilsen

 

 

 

 

 

 

 

Til top