Team Gnavpot til Trollingmaster D.21-24.04.10

Så er vi hjem kommet fra Trolling Master Bornholm.

Vi landede på Bornholm tirsdag morgen kl 6.00 hvorefter vi kørte til Nexø for at få lidt morgenmad hos en bekendt. Derefter fik vi fintunet grejet og sat båden i vandet. Vi var på vandet i ca 5 timer og fik 6 laks i båden (4-7 kg ) - derudover mistede vi 2 og fik 2 undermålere, så vi var kommet rigtig godt fra start og følte at vi kunne gå på vandet - he-he.

Onsdag startede TMB vi skulle jo ud og gi' den gas - men det var jo blevet hverdag igen! Vi fik kun 1 Laks på 4,5 kg og 2 undermålere - så det var vel godkendt på en kort dag på kontoret.

Torsdag gik starten først kl 12.00 så det var bare med at komme afsted vi havde jo god erfaring med korte dag men vi gik bom :-(

Fredag kom vi endelig fra Tejn kl 7.00 men det skulle blive til endnu en kort dag, da vi skulle være inde kl 12.00 og noget nyt skulle 
prøves. Så det blev til en tur på vestsiden af Bornholm og til lidt bølgegang - der fik vi 1 laks på 5,5 kg.

Lørdag og sidste dag i konkurrencen  blev der kompenceret for de korte dage på vandet så vi fik en time mere så starten gik kl 6.00 og vi skulle være i havn og brikken på tavlen kl 18.30. Vi valgte at tage på langfart og så skulle der sejles. Der var en del bølger så vi sejlede i lidt over 2 timer men da vi nåede grænsen fik vi sat grejet og så måtte vi bare vente. Vi fik 1 laks på 4 kg ved middagstid og et kvater før lukketid fik vi et dobbelt hug med en laks på 4,7 kg og en havørred på ca. 5 kg og så var det bare med at komme hjemad og vi nåede i havn til tiden.

Så resultatet på vores tur til Bornholm denne gang er 10 laks og en havørred og det er på 1 hel og 4 halve fiskedage så fiskeriet kan vi vel ikke klage over.

Mvh Team Gnavpot / Stoffer

 

 

 

 

 

 

 

Til top