Team Frigg D.16.10.11

Der blev endelig tid til en fisketur. Båden har stort set ikke været i vandet siden sommerferien.

Simon og jeg har fundet Geddekassen frem, pakket båden klar til fisketur efter brakvandsgedder. Nu skulle vi se om det var Atom, wobler eller jigg der skulle fange fisk.

Det var koldt og lidt blæsende. Båden kunne drive fint uden drivanker og hvad der ellers kan kastet i vandet.

Det første drev gav en fin fisk. Jeg ville gerne blive her, men sønnike ville prøve et nyt sted. Det er efterårsferie og selvfølgelig kan vi prøve et nyt sted. Men det gav desværre ingen fisk.

Efter et par timer senere sejlede vi tilbage, og fandt stedet hvor der var fisk. Det blev til 3 pæne Gedder hvor den største var 87 cm og i god stand samt en lille pjevs. Og to stk. som faldt af inden de kom op i båden. De blev alle nænsomt afkoget og sat ud igen. Så mon ikke de er der igen næste gang vi kommer forbi, hvis ikke erhvervs eller fritidsfiskere har fanget dem i et af de utallige net og ruser der er klistret til i vores fjorde :-(

Jeg har fået oplyst der er kommet en del gedder i vores farvand på Sydsjælland. Ål fiskere fanger jævnligt gedder i deres ruser. Mon det kan skyldtes fredning af ål ved jeg ikke. Men det kunne være sjovt, hvis det igen kunne lade sig gøre af fange gedder langs vores kyster og i vores sydsjællandske fjorde :-)

Det lyder måske som om jeg ikke ønsker fiskeri med garn og ruser, hvilket ikke er tilfældet. Men jeg syntes ikke det er passende i vores fjorde, da fiskeriet her på ingen måde er bæredygtigt og aldrig har været det.

Til slut vil jeg takke Kenneth Team No Name og Freddy Team Mette for det store arbejde der har været med, at arrangere vores klubmesterskab. Selv vejret har på det to sidste ture var super.

Tak for det.

Håber i vil gøre det igen. Og til alle dem der ikke fik mulighed for at deltage fordi deres båd ikke var sejlklar, kan kun håbe på det bliver gentaget til næste år ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top