Dagbog Team Frigg D. 17.11.07

Gedde tur på Møn
Lørdag formiddag kl. 9.30 bliver Frigg lagt i vandet ved Stege nor på Møn. Min Bror Niels og jeg, har planlagt dagen til fiskeri efter gedder. Vejret er overskyet med let til frisk vind fra syd/ vest. Det er vores anden tur i dette område og vi har en forventning om hvor vi skal hen. Efter 10 min. ligger vi på pladsen og vinden er perfekt til, at vi kan drive ind over det område vi ønsker at fiske igennem.
Jeg når dårligt at få stoppet motoren før min bror har den første gedde på. Den kæmper godt selv om den kun er på 2,5 kg. Jeg når lige et kast så har han en på igen og sådan bliver det ved i en halv time.

 

 

 Den første på Atom.

Vi skiftede til tre forskellige fiskepladser og var heldige alle tre steder.

 

Niels valgte at bruge et Atom lignende 40 – 50 år gammelt blink. Denne gamle menu kunne gedderne godt lide, det var også tydeligt at se på smilet fra Niels, at han syntes det var sjovt.


Husk gab-åbner og tang.
 

 

 

 

Vi mistede kun to gedder på hele turen. Den første var fordi der sad en gammel trekrog på blinket som Niels valgte at fiske med. Den blev hurtigt skiftet. Det hjalp gevaldigt. Jeg mistede også en som kom helt ind til båden, men dog så langt fra, at jeg ikke kunne nå den med nettet. Den lå lodret i vandet og kørte hovedet fra side til side måske ti gange til krogen faldt af. Fandens til rovdyr :-)

Hen på eftermiddagen skete der ikke mere og vi pakkede sammen og sejlede hjem mod slæbestedet i Stege

Dagens fangst efter en dejlig dag på vandet blev til 12 Gedder, hvor af den mindste var på 1,75kg og den største på 4,80kg

 

 

Til top