Dagbog Team Dino, Belize og Blue Bird D.18.04.18

Beretning fra Team Belize:
Nyt sats fra Klintholm efter nogle sløje ture. Efter ca. 2 timers fiskeri kom et godt udløb, og laksen sprang halvt ud af vandet. Jeg skød den til at være omkring de 10 kg. men efter vel overstået fight og netning viste vægten ca. 15 kg.

En time senere var der igen udløb, dog ikke så kraftigt som det 1. og en 5 kg. røg sikkert i nettet.

Det som virkede for mig i dag var store blink, og efter at have set maveindholdet gav det også god mening, da den største laks havde 4 meget store sild i maven, og den lille laks havde en enkelt sild.

Med venlig hilsen, Michael Høj
Beretning fra Team Dino:
Så kom man på møn igen hvor det var meninge jeg skulle fiske i 2 dagen men da de lovet tyk tåge om tordagen valget jeg kun at fiske om onsdagen 
Ingen problermer med at smide båden i dernede de bom har de fået styr på .Som udgangs pundt ville jeg starte mit fiskeri ved møllerne,da jeg var ankommet og var ved at sætte de sidste par stænger så fik jeg hug på den ene plannerboard stang med en break point blink i farven schluter med 30gr bly foran det viste sig at være en god laks på 6,2 kg når det nu starte så godt så valget jeg at blive i område hele dag og som dagen gik og der bliv meldt lidt fisk ind over radioen som alle var taget i overfladen valgte jeg og lave min opsætning af stængerne om så jeg droppet at fiske med downrigger så jeg fiske med 5 stænger på hver plannerboard og der hvor  jeg fiske med downrigger bliv der også bare sat en overflade stang så min opsætning blev at jeg fiske med 13 overflade stænger derefter gik der ikke længe før jeg fik en hug til på en Raptor i kobber med en grøn stimmel af tape også med 30 gr bly foran det viste sig at være en fin 9,1 kg laks der ikke kunne stå for den. Resten af blev det til 2 miste fisk som fortryd deres valg 

Mvh Dino

Beretning fra Team Blue Bird:
Torsdag blev Mini-Milkowski afleveret i børnehaven og så afsted til Møn for at tage del i det dejlige vejr sammen med Lasse Landberg fra Team Mjølner.

Halvvejs blev der udbrudt: FUCK.. vi har glemt fjernbetjeningen til elspillet...Arghh pis!!" Båden spændt fra og hurtigere end lynet tilbage og retur igen mod Møn. 
Tågen lettede fint i takt med at vi fik båden i vandet så afsted mod 40 meteren i nogenlunde okay sigt. Stadig en god tryghed med Garmin radaren og AIS kørende. 
Masser af fine lodninger hele dagen og kl. 13 kom der endelig et frisk vræl fra én af planerboardstængerne. Lasse fightede fint den ind i nettet og dejligt endelig med skæl i båden igen.
En af få fisk på danskersiden af 40 meteren.
Fredag formiddag blev der satset op og ned igennem Bananen uden kontakter men med seriøs fine lodninger især i den nordlige del.
Båden blev trukket hjem igen og nu er det ved at være tid til at klargøre til årets Trollingmaster Bornholm.

/Brian 

 

 

 

 

 

 

 

Til top