Dagbog Team Dino og Kewi D.11.03.17

Beretning fra Team Dino:
Så lykkes det at komme på vandet efter laks , dagen bud på 3 fisk en undermåler og en på 5,98 kg og en rigtig god en af slagsen på 15,06 kg hvilken var tæt på min pr . Havde jeg kunne veje den på vandet så ville den nok have slået den, Den manglet sin fed finne så jeg går ud fra det er en der er udsat

Mvh. Dino


Beretning fra Team Kewi:
Så skulle den nye båd stå sin prøve.

Afsted til Klintholm havn lørdag d. 11 marts. Vi kører i god tid, der er nok mange som skal ud og jeg skal lige finde ud af det nye bomsystem.
Der var rigtig mange som skulle ud.
Turen derud gik fint og alt fungerede perfekt. Det nye webasto fyr, gjorde at vi kunne side i t-shirt (sådan et kan jeg "varmt" anbefale.
Grejet blev sat, smartkraft uret justeret til de rigtige omdrejninger.
Efter at par timers fiskeri, var der endelig bid.
Det var en laks på lige under 6 kg.
Super dag på det blå kontor


Beretning fra Team Anja:
Var en tur fra Klintholm lørdag 11. marts. Det var fint vejr og svag vind, der var rimeligt klart i havnen, men en tågebanke på vejen ud til 40 meteren. Ude på fiskepladserne var det fint vejr og sol.

Det var så hvad der var at berette om den tur, da der var ualmindeligt stille for enden af mine liner. Sidst på dage udløste den ene downrigger dog J. Det viste sig desværre at være ca. 15 meter brandslange, som bugtede sig bag downriggeren, men heldigvis ikke kom i skruen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til top