Dagbog Team Blue Bird D.09.03.17

ENDELIG! Efter den dårligste laksesæson nogensinde i Blue Bird lykkedes det igår skipper at overliste årets første laks til ham selv.. ja du læste rigtigt årets første og vi skulle helt frem til d. 07. Maj! frygtelig O-bons forbandelse der har hærget hele foråret. Det kan gå fremad fra nu af!
Laksen som vejede godt 5,5 kg kunne ikke stå for den lille Grizzly Salar S i "hundestejle farven" fisket i 30 fod. Laksen spyttede desuden med Hundestejler. Så valget af agn var nok helt rigtigt.
Vi søgte rundt i og omkring Bananen og kondomet, men fandt først fødefisk og laks og torsk i området mellem kondomet og bananen omkring Hjuldamper vraget. Der blevet taget godt med mindre og mellem fisk ved 40 meteren her i weekenden efter mange dage med østlig vind. desværre var ikke alle blæst helt til Møn. Mængden af hornfisk var tåleligt. Kun en lille håndfuld fordelt på hele dagen. 
Alt i alt en hyggelig dag i godt selskab med Jørgen Bredskov, som indtil igår havde sin første tur til gode i det gode skiv Blue Bird.

 

 

 

 

Til top