Dagbog Team Belize og Thilde D.08.05.08

Utroligt hvad sådan en gummibåd kan bære!

Her ses den lastet med kaptajnen fra Belize og kaptajnen fra Thilde ombord.

De forsøger sig med at fange skaller til Vanern turen imorgen lørdag. Men måske de skulle prøve med et net eller fiskestang istedet for at placere Kim i spidsen, der i bedste big game stil forsøger at spotte fisken fra udkigspositionen, hvorefter han formentlig har tænkt sig at fange dem med hænderne...! Utroligt hvad sådan en maler kan!!! Eller ihvertfald tror han kan :-)

Det vides endnu ikke om de skal fiske fra den nye båd som vi ser her på billedet i uge 20 i vanern. Fordelen er jo at der er ikke nogle stangholdere der kan knække af, eller targabøjler der brækker, eller fiskestænger der ryger i vandet, eller net der tabes i vandet, eller..... eller...... eller....! Ja man kunne jo blive ved.

Så ja det er da måske en god ide med den nye gummibåd som trollingbåd. Det virkede jo fint for ham tyskeren. Måske han brugte samme smed som Belize og derfor også gik over til gummibåd. Hvem ved!

Nå ja sidst men ikke mindst. Hvad vi ikke lige fik med på kameraet var kims falden i vandet eller måske var det et forsøg på at omfavne et dusin skaller, som han havde spottet ;-)

 

 

 

 

 

Til top