Dagbog Team Bamseline, Thilde, Ronja og SEP D.12.03.16

Beretning fra Team SEP:
Lørdag skulle det være så jeg kørte til havnen fredag aften for at komme tidligt ud. Det lykkedes og geld ud af havnehullet kl 0600. Lettere tåget men med selvstyrer og radar er der tid til at holde vagt.

Første laks efter ca en time. Det blev til 2x10og 1x7 kg.

Sjov oplevelse. Jeg ville rydde alt grej kl 1500 og i processen manglede jeg de tre stænger styrbor. River første stang – men nej opdager det er midterste planer så tilbage med den og tager inderste. Bang sagde det så og der sad en laks på den midterste. Den har så gået og lusket bag . Men atter en dejlig dag på vandet og mandag venter J så må vi afsted igen…

//SEP

Beretning fra Team Ronja:
Så blev det endelig tid til at komme Ronja båden i vandet igen.

Var så en tur på 40m lørdag, skøndt at være ude igen.
Det gav 4 kontakter, hvor de 2 stod af efter ganske kort tid.
Ikke store fisk, men vi blev da afligevel snydt af en "lille" en på 4,6kg som tog hele 850 fod. Det viste sig at den var taget midt på.

Beretning fra Team Bamseline:
Da Vi sejlede fra Klintholm startede dagen med den del tåge, så vi var nogle stykker der hold sammen omkring dem der havde radar på. Jeg sejlede syd for separeringen, der var der ikke så mange fødefisk som tidligere observeret, men desværre, en del søgræs, som gjorde fiskeriet lidt svært. Men trods alt lykkedes det dog at fange lidt laks. Da dagens resultat blev opgjort, var der en på 5 kg i boksen, og en anden blev i Østersøen, den faldt af på vej ind til båden. Fin dag, trods det tåge diset vejr.

Med venlig hilsen

Søren Gullacksen

Beretning fra Team Thilde/Belize:
Råkold dag på Østersøen med hr Høj gav denne fine laks på 11.2 kg mistede 3 fisk 2 da vi skulle nette på omkring 10 kg


Høj fandt noget spændende i grej kassen


Starten på en god dag på Møn med hr kæphøj fik en fin fisk på 11.2 og missere 3 gode fisk på begynder fejl god men kold dag


 

 

 

 

 

 

 

Til top