Dagbog Team Anja, Gnavpot, SEP og Blue Bird på Møn D.19.02.16

Beretning fra Team Anja:
Var på tur fra Klintholm og ville prøve syd for separeringen. Sejlede ud omkring kl 7. Der var fladt vand og rimelig sigt. Havde 1 hug i løbet af dagen, som resulterede i en flot laks på 14,5 kg. Derudover blev det et par slæbetorsk. Sejlede ind kl 16.30 fra stadig fladt vand, som dog halvvejs inde ændrede sig til noget mere søgang.
Jan

Beretning fra Team Blue Bird:
Det er ikke nødvendigvis størrelsen på fisken der er afgørende for en god dag. Team Blue Bird med Peter Jessen som gast havde en herlig dag på det blå kontor hvor gulvet for en gang skyld var flat.. Lige pånær de sidste 8 sm mod Klintholm 😊
Vi glæder os til mere stille vejr om forhåbentlig meget snart.
Det blev til en 3 kgs (genudsat) på dispsy med Grizzly Spoon L patriot, en 4.5 kg på en stor John Larsen ske i blå/sølv med glow i 80 fod, så ned i kassen med den sammen med et par stegetorsk til den sene aftensmad. Så der blev kigget dybt i grejkasserne for at finde noget der virkede på en svær dag i den nordlige ende af separeringen.
Glad, mæt og lidt træt nu. God weekend og god tur hjem til dem der kom langvejs fra for at afprøve vores fantastiske fiskevand. 😉 vi ses snart igen.

 

Beretning fra Team SEP:
Jeg var ude i går fredag - selvom helbredet sagde jeg skulle være blevet hjemme – men hvem kan det når Østersøen er flad. Vi startede nord for separeringen og fik hug på en sideplaner. Den stod tungt som en dør og bevægede sig ikke så den måtte bakkes op, Som forventet en fejl krogning og den slap henne ved båden. Derefter sydpå pga nul fødefisk og græs. Dernede fik vi rimelig hurtigt dobbelthug på sideplanerne og i de følgende timer en mere på riggen og en på sideplanerne. Så fire i alt og en dejlig dag med fladt vand. Note: Hvornår holder man op med at se efter fødefisk? Jeg har flere gange sejlet rundt på et gulv af fødefisk og ikke fanget en skid og I går ingen fødefisk overhovedet.
Sydpå var der mange både ude men folk var ikke så informative på radioen.
Men dagens oplevelse var da vor ven tyskeren i en ca 12-13 fod gummibåd med tre mand ombord 20 mil ude. Modigt.


Beretning fra Team Gnavpot:

Så kom jeg også en tur på havet til årets første lakse tur. Jeg var blevet inviteret af Thurigt  fra Team Tut. Ja min
båd er jo ikke helt klar endnu da jeg har travlt med at arrangere næste klubaften sammen med Peter 😜
Nå men det var jo super vejr og vi sejlede syd for separeringen og satte pindene. Og det blev også til en del laks i løbet af dagen
med de to største på 12,5 og 10,5 kg så en super god dag på havet med et godt fiskeri.

Hilsen Stoffer, Team Gnavpot

 

 

 

 

Til top