Tuvsjyen fiskecamp ved Saltstrømmen.

Så er hytten booked og bekræftet til en hygge fisketur til Saltstrømmen igen i 2010. Uha vi glæder os....!

Skulle i nogensinde komme en tur derop kan jeg varmt anbefale at bo på Tuvsjyen. Fantatisk rare mennesker og meget hjælpsomme.
Kommer du med egen båd stiller du den bare af på P-pladsen så spænder de stor nissan 4x4 for og søsætter din båd for dig mens du pakker ud. Derudover er der fantastisk spisested forlyder det. Fik ikke prøvet det på egen krop sidste år men regner med skal ske i år. Da vi var der var Norsk TV der og filme stedet fordi deres lille restaurant havde fået meget flotte enmeldelser og ansås for en af de bedste Gourmet restauranter deroppe.

Der er overdækket renseborde, Fin nyere flydebro der ligger beskyttet bag dige. De forventer at udbygge med en ekstra flydebro. De har fine Yamarin udlejningsbåde med Yamaha 60 hk 4-takt motorer på. Men skal i derop kan i jo selv se mere her: www.tuvsjyen.com

Det var så lidt gratis reklame men et så godt sted med så flinke mennesker syntes jeg også i andre skal vide eksistere :-)


Her 3 nye filmklip de har fået lavet af området og dem selv.

1/  (About Saltstraumen, natural phenomena, fishing and rafting activities) - Klik her..

2/  (About our special project of telling the local, ancient history of the first settlers in our area..A history about the life of a local stone age woman, landscape and our culture meal experience). -Klik her..

3/ (A quiet moment in Saltstraumen, at night). - Klik her..

Et par billeder fra vi var deroppe i 2009

Du kan også se mere om vores tur i 2009 ved at klikke her.. Vi var 3 både afsted og forhåbentlig bliver vi også det i år.

Mvh,

Kenneth Hansen (Team No Name)

 

 

Til top